Bijbelleesplan Beantwoorde Liefde

bijbelleesplan beantwoorde liefde

In het Bijbelleesplan van Beantwoorde Liefde ga je aan de slag met jouw single-zijn en ontdekken we wat de Bijbel daarover te zeggen heeft! We behandelen de lastige kanten aan single-zijn, maar kijken ook naar hoe je een vervuld leven kunt hebben samen met God en anderen. Dat doe ik door in dit Bijbelleesplan onderwerpen te behandelen zoals jaloezie, pijn en verdriet en eenzaamheid, maar ook onderwerpen als verbondenheid met anderen en de liefde van God.

Dus krijg jij wel eens de vraag waarom je nog single bent? Heb je het idee dat de christelijke wereld wel erg gericht is op stellen? Of wil je gewoon graag wat meer weten over wat de Bijbel zegt over single-zijn? Ga dan met me mee op zoek naar de antwoorden op deze vragen in dit Bijbelleesplan! We bespreken de mooie en lastige kanten van single-zijn en zullen lezen wat de Bijbel ons te zeggen heeft!

Dit Bijbelleesplan lees je in de app van YouVersion. Je kunt het leesplan samen lezen, maar ook met één van je vriendinnen, wat ik van harte aan raad! Het Bijbelleesplan is los te lezen van het boek. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder op de link naar het Bijbelleesplan!

Boek Beantwoorde Liefde

Dit Bijbelleesplan is geschreven aan de hand van mijn boek ”Beantwoorde Liefde: Single in Gods Koninkrijk”. Mijn boek kwam in september 2021 uit bij Uitgeverij Royal Jongbloed/Sestra.

In dit boek ga ik samen met jou op zoek naar wat God te zeggen heeft over je single-zijn. Dat doe ik aan de hand van de Bijbel, mijn eigen ervaring en interviews met christelijke vrouwen, zoals Eline Hoogenboom en Tessa van Olst.

Cocky Drost zei over mijn boek: ”Een eerlijk en open boek, waarin je door de Bijbel wordt meegenomen in een zoektocht naar jezelf, naar wie je bent als single en vooral als kind van God.”

Nieuwgierig geworden? Hier lees je meer over mijn boek! Meer weten over mij? Dat lees je hier!

beantwoorde liefde bestellen