Boek Beantwoorde Liefde

Ben jij single of geïnteresseerd in single-zijn en zou je het boek Beantwoorde Liefde willen bestellen? Op deze pagina vind je meer informatie over de inhoud van het boek én lees je de reviews van mensen die jou voor gingen. Meteen bestellen? Klik dan hier!

Heb jij soms het idee dat de maatschappij en de kerk ingericht zijn op stellen? Krijg jij wel eens de ‘bekende’ vraag: ‘Waarom ben jij nog single?’ Vind je je single-zijn soms moeilijk, maar zou je er ook wel meer over willen leren ontdekken?

In mijn boek Beantwoorde Liefde ga je op zoek naar wat God te zeggen heeft over jouw single-zijn! Er is ruimte voor de pijn en voor het verdriet, maar we ontdekken ook dat er vreugde te vinden is in je single-zijn. Samen zoeken we naar hoe we dat kunnen inrichten en kijken we naar wat God en de Bijbel daarover zeggen en lezen we de inspirerende ervaringen over single-zijn van zeven andere vrouwen. Op deze manier ontdekken we meer over single-zijn, maar komen ook onderwerpen als vertrouwen, je relatie met God en dienstbaarheid aan bod, zodat we leren hoe we single kunnen zijn in het Koninkrijk van God.

Ben je klaar om de zoektocht aan te gaan? Dan kun je ontdekken hoe je met al je verdriet, vreugde en passie voor God je single-zijn in kunt richten!

beantwoorde liefde hilde pater

God heeft je niet geroepen voor een normaal leven. We hebben een buitengewone God en die God aanbidden in je leven, betekent dat jij ook buitengewone dingen gaat doen.

Hilde Pater in ”Beantwoorde Liefde”

Meer weten over het boek Beantwoorde Liefde? Hier vind je interviews, blogs en TV fragmenten waaraan Hilde heeft meegewerkt. Het interview met Eunice van Groot Nieuws Radio beluister je hiernaast! Hieronder vind je de review van Cocky Drost, Marije van den Berg, Anna van Rumpt en Tessa van Olst én kun je de eerste tien pagina’s van mijn boek lezen! Bestellen kan hier!

Slide 2
Een zoektocht naar jezelf

Een eerlijk en open boek, waarin je door de Bijbel wordt meegenomen in een zoektocht naar jezelf, naar wie je bent als single en vooral als kind van God. Een boek dat je aan het denken zet over je single-zijn, de eenzaamheid (regelmatig), de jaloezie (soms), maar je niet in een slachtofferrol achterlaat. Hilde noemt de tijd van single-zijn een periode in je leven waarin je je op God kunt richten. Iets waar dit boek je perfect bij helpt!

Cocky Drost
Relatietherapeut auteur &
maker van de Singlescursus

Slide 2
Een geloofsreis voor singles

Hilde neemt je als jonge vrouw mee in haar geloofsreis als single. Ze deelt haar worstelingen, maar ook Gods perspectief van hoop, geloof en verwachting dat jouw leven – in welk levensseizoen je jezelf dan ook bevindt – van enorme waarde is!

Marije van den Berg
Spreker, auteur en coach

Slide 3
Een avontuur waarin je jezelf mag ontwikkelen

Dit boek neemt je mee in jouw reis als single zijnde. Misschien als terugblik, maar mogelijk ook als spiegel voor de situatie waar je nu in zit. Het mooie van dit boek is dat niemand wordt uitgesloten; je kunt het lezen in elk seizoen van je leven en de boodschap kun je ook toepassen in andere aspecten van je leven. Dit boek helpt je om na te denken, te reflecteren en aan de slag te gaan. Het gaat daarbij veel verder dan een verhaal over het leven als single in Gods Koninkrijk. Het is een avontuur waarin je jezelf mag ontwikkelen, maar altijd mag weten dat Hij erbij is en het beste met je voor heeft. Dit boek inspireerde en hielp mij, maar gaf ook nieuwe inzichten, rust en bevestiging. En dit alles zonder oordeel of ongevraagd advies, maar puur vanuit Gods Waarheid.

Anna van Rumpt
Auteur en eigenaar van The Stars By Name

Slide 3
Een frisse, open en eerlijke kijk op single-zijn

Je hebt een prachtig boek in handen met een frisse, open en eerlijke kijk op single zijn in Gods Koninkrijk. Een zin uit het eerste hoofdstuk treft mij: “Een relatie krijgen is geen ‘update’. Het is anders, niet beter.” Dit geeft de lading en zoektocht weer die Hilde is aangegaan, ook in gesprek met mij en anderen. In haar gedrevenheid om Gods hart en wil te kennen in alle gevoelens die ‘single zijn’ kan oproepen toont ze kwetsbaarheid en tegelijkertijd vastberadenheid. Het resultaat is een prachtig boek met mooie en eerlijke vraagstukken, waarin Hilde je meeneemt naar bevrijdende inzichten. Single zijn is prachtig én tegelijkertijd mag je verlangen naar een partner. Dank Hilde, voor jouw mooie werk.

Tessa van Olst
Auteur, spreker en oprichter St. Tessa van Olst Ministries

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow