Christelijke singles ontmoeten

hilde pater beantwoorde liefde

Op deze pagina vind je een aantal mogelijkheden voor het ontmoeten van andere christelijke singles! Sommige initiatieven zijn gebonden aan een kerk en andere niet. Mis je iets? Laat het me vooral weten!

Connect Together – ICF Rotterdam

De singles van ICF Rotterdam vormen een groep en ondernemen één keer per 1-2 maanden een activiteit. Een leuke manier om christelijke singles te ontmoeten! Neem contact op met jeroendewaal80@hotmail.com voor meer informatie.

Appgroep Beantwoorde Liefde

Vanuit Beantwoorde Liefde is een appgroep ontstaan met mensen die contact willen met andere christelijke singles. In deze appgroep wordt soms om advies gevraagd en worden dingen gedeeld, maar er is ook ruimte om af te spreken met mensen of samen te bidden. Opgeven kan hier!

Sisterhood

De organisatie Sisterhood organiseert wandelingen en andere activiteiten waarbij christelijke singles elkaar kunnen ontmoeten. Er is ook een groepsapp waar je aan deel kan nemen en initiatief kan nemen om samen met iemand iets leuks te gaan doen. Meer informatie of opgeven kan via sisterhoodforchristiansingles@gmail.com!

Loveworx Singlecoaching

Jacoline de Bakker-Strijbis van Loveworx Singlecoaching organiseert regelmatig activiteiten voor christelijke singles. Dit zijn bijvoorbeeld webinars, maar ook activiteiten als stadswandelingen. In haar agenda kun je zien wanneer de volgende activiteit is! Ook heeft zij een (betaalde) community voor christelijke singles waar je je per 1 april voor kan aanmelden via info@loveworx.nl!

Staat er niks bij?

Neem dan contact met mij op! Graag denk ik met jou en je kerk mee over wat je aan kunt bieden aan singles. Aan de hand van mijn boek Beantwoorde Liefde ben ik ook bezig met gespreksmateriaal voor kleine groepen en kerken. Ook bied ik hulp aan bij pastorale vragen omtrent single-zijn! Meer informatie over single en de kerk vind je hier! Natuurlijk kom ik ook graag een keer langs om een workshop of lezing te geven over single-zijn. Hier vind je meer informatie over spreken!

Hoi, ik ben Hilde Pater, auteur van Beantwoorde Liefde

Wil jij graag een avond voor singles of over single-zijn organiseren bij jouw in de kerk? Dan kom ik graag bij jou langs!

hilde pater beantwoorde liefde

Hilde bemoedigt graag singles en wil single-zijn normaler maken in de kerk en maatschappij. Ze komt graag langs om daarover te spreken bij jouw organisatie! Bijvoorbeeld om te praten over single-zijn in Gods Koninkrijk of single-zijn in de kerk. Wil jij in jouw kerk, jeugdvereniging, Bijbelclub, studentenvereniging of op jouw evenement single-zijn onder de aandacht brengen of wil je er meer over weten? Bekijk dan hier wat de opties zijn!