Ervaring

Hilde heeft al de nodige ervaring op kunnen doen met het geven van workshops en trainingen. Evenementen en avonden waar zij heeft mogen spreken zijn:

  • Singles Event Seen, known, loved van Irmgard den Ouden. Hilde werd tijdens dit evenement geïnterviewd door Irmgard over haar boek. Ook nam ze plaats in een panel waar ze vragen beantwoordde over single-zijn, daten en seksualiteit.
  • Op dinsdag 14 december gaf Hilde via Zoom de online workshop ”All you need is love?” waar ze in ging op de mooie en lastige kanten van single-zijn, de relatie met jezelf, verbondenheid met anderen en single zijn tijdens Kerst. Deze webinar was vrij toegankelijk.
  • Boekpresentatie/lezing bij Boekhandel Riemer in Amersfoort en Groningen. Tijdens deze avond sprak Hilde voor een divers publiek van mannen en vrouwen van verschillende leeftijden over de rol van God in single-zijn, verlangen naar een partner en relatiedruk. Ook interviewde zij een theologiestudent over singles in de kerk.
  • Lezing Navigators Netwerk Rotterdam, waar Hilde via een video vertelde over het belang van single-zijn voor iedereen, je relatie met God en in verbinding staan met anderen. Daarna hebben mensen in groepjes nagedacht over dit onderwerp aan de hand van door Hilde verzonnen vragen. Deze avond was ook gericht op mensen die aan het daten zijn of een relatie hebben. Dit behoort dus ook tot de mogelijkheden.
  • Workshop Nieuwe Kerk Amersfoort, waar Hilde in gesprek ging over singles in de kerk en kerkleden concrete oplossingen verzonnen voor de genoemde problemen.
  • Workshop New Wine Generation (leeftijd 17-25 jaar) waarin ik iets vertelde over single-zijn en met deelnemers in gesprek ging over de lastige kanten, de mooie kanten en single-zijn in de kerk.

Wil je meer weten over Hilde of over haar ideeën over single-zijn? Hier vind je meer informatie over haar en hier vind je een aantal interviews, blogs en podcasts waar ze aan heeft meegewerkt. Zo kun je ook een beter beeld krijgen van haar ervaring!