In de media

Regelmatig vertel ik in de media iets over mijn boek Beantwoorde Liefde of over christelijke singles, bijvoorbeeld in interviews of op de radio. Luister of lees hier mijn verschillende gesprekken terug!

Podcasts

In de podcast Klare Liefdestaal gaat Marije van den Berg op zoek naar eerlijke en kwetsbare verhalen over liefde, relaties en single-zijn vanuit een christelijk perspectief. In gesprek met ervaringsdeskundigen en experts maakt zij spannende en taboerijke thema’s bespreekbaar zodat ze jou kan inspireren in de liefde. Ik mocht langskomen bij Marije, om te praten over mijn boek, single-zijn en het toenemende aantal singles in onze maatschappij. Ik interviewde Marije ook voor mijn boek over haar single-zijn. Benieuwd wat ze van mijn boek vond? Hier vind je haar review!

Ook werd ik door Lissa van Ruler uitgenodigd om te komen vertellen over single-zijn in haar podcast Normaliseren kan je leren. In deze podcast bespreekt Lissa onderwerpen die thuis aan de keukentafel, in de les of op het werk niet zo makkelijk besproken worden, maar die wel heel erg belangrijk zijn. Eén van die onderwerpen was de norm dat een relatie normaal is en single-zijn afwijkend. Hier ga ik met Lissa over in gesprek (deze podcast is niet vanuit een christelijk oogpunt gemaakt, al komt het geloof wel ter sprake).

Groot Nieuws Radio

”Je bent geen minder mens of slechtere christen als je single bent”. Dat en veel andere onderwerpen besprak ik op 20 mei 2021 samen met Eunice Nahuis in het Groot Nieuws Radio programma Brandstof. Met name in de christelijke wereld is het namelijk niet makkelijk om alleen te zijn en daarover ging ik in gesprek. Hiernaast luister je de uitzending terug en hier vind je een artikel dat is geschreven naar aanleiding van dit gesprek.

EO-programma Crux

Ook mocht ik in februari 2022 meewerken aan de aflevering ”Single in de kerk” van het EO-programma Crux. In deze aflevering wordt de single Johanna Hoving gevolgd en ga ik met haar en singlecoach Jacoline de Bakker in gesprek over singles in de kerk en het toenemende aantal singles in de maatschappij. De uitzending vind je hier!

Video BeleefMee

Voor BeleefMee/LPB Media werd ik geïnterviewd over mijn boek en single-zijn. Je kunt de video van dit interview via deze link bekijken (eerst even een account aanmaken). Daarnaast vind je op deze site nog meer interviews en video’s over single-zijn, waaronder één van Aukelien van Abbema.