Spreken

hilde pater spreken

Hilde bemoedigt graag singles en wil single-zijn normaler maken in de kerk en maatschappij. Ze komt graag langs om daarover te spreken bij jouw organisatie! Wil jij in jouw kerk, jeugdvereniging, Bijbelclub, studentenvereniging of op jouw evenement single-zijn onder de aandacht brengen of wil je er meer over weten? Bekijk dan hieronder wat de opties zijn. Mocht jouw wens daar niet bij staan, neem dan contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden!

Seminar/workshop (optie 1) – Single in Gods Koninkrijk

Hoe beweeg je je als single in een kerk en samenleving die met name ingericht is op stellen? Tegen welke problemen loop je als single aan en hoe ga je daarmee om? En hoe sta je in verbinding met anderen?

Dat zijn vragen waar Hilde tijdens deze avond antwoord op geeft. Aan de hand van thema’s uit haar boek zal ze spreken over single-zijn, de moeilijke kanten daaraan en de rol van God in single-zijn. Dat past ze samen met jullie toe op onderwerpen als vertrouwen, dienen in Gods Koninkrijk en (ver)wachten! Aan het einde van deze avond heb je op deze manier een goed beeld van hoe je single kunt zijn in Gods Koninkrijk.

Wil jij dat Hilde iets komt vertellen over Single in Gods Koninkrijk bij jouw kerk, in je dienst of bij je vereniging? Neem dan contact op via info@beantwoordeliefde.nl of via het onderstaande formulier.

Seminar/workshop (optie 2) – Single in de kerk

Hoe geef je singles een plek in de kerk? Waar lopen ze tegenaan en hoe kun je daarmee omgaan? Wat zijn concrete dingen die jullie als gemeente kunnen doen voor singles in de kerk?

Als je je herkent in deze vragen, is de avond ‘’Singles in de kerk’’ iets voor jou! Deze avond kun je organiseren voor mensen die meewerken aan de kerk, zoals predikanten, ouderlingen of kerkelijk werkers. Je organiseert de avond dan bijvoorbeeld voor je eigen gemeente of in samenwerking met andere kerken uit je stad of dorp. Daarnaast kun je deze workshop ook boeken als je samen met singles (en stellen) uit je kerk in gesprek wil over de plek van singles in de kerk en hoe je hen kunt helpen en dienen.

Tijdens deze avond zal Hilde spreken iets over single-zijn, waar singles tegenaan lopen in de kerk en geeft ze concrete voorbeelden aan de hand van fictieve casussen. Ook gaat ze in op de rol van God in single-zijn en singles in de Bijbel. Deelnemers kunnen ook eigen casussen of ideeën meenemen.

Wil jij dit organiseren in jouw kerk of ben je single en zou je graag willen dat deze workshop wordt georganiseerd? Neem dan contact op via onderstaand formulier of mail naar info@beantwoordeliefde.nl!

Meer informatie over singles en de kerk? Kijk dan hier!

Seminar/workshop (optie 3) – Single-zijn: jouw relatie met God (ook voor niet-singles)

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw doelgroep niet alleen maar uit singles bestaat, maar ook uit mensen met een relatie. Ook daar is gelukkig een aanbod voor. Tijdens deze avond zal Hilde het één en ander vertellen over single-zijn en legt ze aan de hand van 1 Korinthe 7 uit hoe belangrijk een relatie met God is voor zowel singles als stellen. Maar hoe zorg je dan voor een goede relatie met God? En wat is de rol van je omgeving daarin? Tijdens deze avond zal Hilde hierover vertellen en praktische tips geven!

Seminar/workshop (optie 4) – eigen invulling

Staat jouw onderwerp hier niet bij? Geen probleem, dan kijken we wat jouw wensen zijn en passen we de workshop daar op aan! In haar boek Beantwoorde Liefde behandelt Hilde veel verschillende onderwerpen, zoals vertrouwen in de onzekere tijd van single-zijn, wachten en verwachten in single-zijn, omgaan met lastige dingen uit je verleden en seksualiteit. Daarnaast zijn er nog heel veel andere onderwerpen waar Hilde graag over wil spreken. Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mailtje en dan overleggen we samen wat passend is voor jouw organisatie!

Dienst of evenement

Organiseer jij een evenement of een kerkdienst over en/of voor singles en wil je dat Hilde daar komt spreken? Neem dan ook contact op! Er zijn verschillende thema’s waar Hilde op jouw evenement over in gesprek kan, zoals de rol van God in single-zijn, vertrouwen op God in tijden van onzekerheid, dienen in Gods Koninkrijk als single en omgaan met de lastige kanten van single-zijn. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en we kunnen het volledig aanpassen naar jouw wensen. Wil je dit? Neem dan contact op via het formulier of mail naar info@beantwoordeliefde.nl!

Meer weten over Hilde of over haar visie op single-zijn in Gods Koninkrijk? Hier vind je meer informatie over haar en hier vind je verschillende interviews, blogs en podcasts waar ze aan heeft meegewerkt.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op via het onderstaande formulier!

*Eventuele reiskosten worden in principe berekend vanaf Groningen (stad).